Naamsbekendheid

Wilt u uw merk een boost geven? Dan is reclame bij voetbalwedstrijden een uitgestreken kans. Door de populariteit van voetbal, kijken er enorm veel mensen wekelijks naar voetbalwedstrijden. Komt uw merk steeds voorbij? Dan sluipt uw merknaam in de gedachten van de kijkers.

Top of mind

Heeft een bedrijf of consument de diensten of producten van uw onderneming nodig? Dan wordt er vaak gezocht via Google. Wanneer zij uw bedrijfsnaam op internet voorbij zien komen nadat u zichtbaar was bij een voetbalwedstrijd, dan zorgt dit voor herkenbaarheid en is de kans dat zij voor u kiezen groot.

Naamsbekendheid

Reclame in een voetbalstadion zorgt voor naamsbekendheid. Het geeft uw bedrijf een boost. Het heeft een positief effect op de waardering van een organisatie. Dit zorgt voor een betere reputatie en meer vertrouwen bij zowel huidige klanten als nieuwe klanten !

Bekijk onze partner voetbalclubs

of vraag direct een offerte aan

Vacatures:

Top scorer in de sales

Meer informatie over deze vacature volgt.

Lees verder

"Vooraf verwachtte wij onze naamsbekendheid te vergroten voor onze organisatie en met led-boarding is dat gelukt. Ook het contact met Sport & Sales is zeer aangenaam"

"Onze naamsbekendheid is toegenomen en we hebben een onderwerp gecreëerd om over te praten. Als we mensen ontvangen of als we ergens op bezoek zijn dan begint men er vaak over. Zo hebben we direct een raakvlak en een ontspannen onderwerp om over te praten."

"Sinds twee jaar boarding in de kuip en sinds één jaar bij Excelsior. Wij hadden een aantal doelen waarmee Sport & Sales ons heeft geholpen! We zijn zeer tevreden en we blijven samenwerken met Sport & Sales."